Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-09@03:00:26 GMT

خطر زلزله بزرگ در تهران با فعال شدن گسل مشاء

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۰۳۶۲

خطر زلزله بزرگ در تهران با فعال شدن گسل مشاء

به گزارش صدای ایران -فرمانده میدان زلزله تهران کیست؟!
زلزله تهران / رضا کرمی محمدی در جلسه ستاد محلی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، گفت: ابتدا باید بگویم که شهردار تهران با حکم وزیر کشور فرمانده میدان حادثه در زمان بحران محلی در شهر تهران شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
      در حکم ابلاغی وزیر کشور علاوه بر فرماندهی میدان حادثه در سطح محلی؛ اهدافی همچون کاهش ریسک خطرپذیری، پیشگیری از ریسک‌های جدید و کاهش ریسک های موجود در سطح شهر تهران، تقویت تاب آوری و برگشت پذیری شهر در برابر حوادث و سوانح تاکید و خواسته شده است که این موضوع نشانگر یک نگاه همه جانبه نگر به مدیریت بحران شهر تهران به شمار می رود.       تازه ترین خبر از زلزله تهران با فعالیت گسل مشاء / جزییات آماده باش برای بعد از زلزله بزرگ      
وی ادامه داد: در همین راستا نیز ما به عنوان سازمان مدیریت بحران شهرداری آماده هرگونه همکاری هستیم و امیدواریم که حکم جدید وزیر کشور هم زمینه ساز همکاری های بهتر شود.    
فعالیت بیشتر گسل مشاء
کرمی محمدی با بیان اینکه طی بیش از یک ماه اخیر گسل مشاء فعال شده است، گفت: البته این گسل فعالیت داشت اما فعالیت آن بیشتر شده و نیاز است که ما بدانیم وضعیت لرزه خیری آن چقدر است. در همین راستا نیز کارهای مختلفی در مورد زلزله انجام شده که یکی از آنها سامانه هشدار سریع زلزله است.    
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: این سامانه فقط در گسل مشا فعال بود، ما امسال اعتباراتی را گرفتیم و اقداماتی را انجام دادیم که در جریان آن که طی یکی دو ماه آینده در دیگر نقاط و اطراف تهران سیستم هشدار سریع زلزله فعال خواهد شد. این سیستم بیشتر به درد شرکت هایی چون مترو، شرکت گاز و ... می خورد و که بلافاصله به آنها هشدار دهد و مثلا شرکت گاز بتواند چند ثانیه زودتر جریان گاز را قطع کند.    
5 دقیقه فرصت برای عملیات در زلزله تهران
به گفته کرمی محمدی در مورد سامانه در مورد هشدار سریع با آتش نشانی نیز صحبت شد و می توان با استفاده از آن شرایطی را فراهم کرد که در هنگام زلزله حداقل طی پنج ثانیه در محل هایی که ماشین ها داخل آن هستند، باز شود.      
وی به سامانه تخمین خسارات زلزله نیز اشاره کرد و گفت: سامانه تخمین خسارت زلزله هم هست که حدود 50 شتاب نگار در این سامانه وجود دارد و به محض زلزله به ما نشان خواهد داد که کجا بیشترین آسیب دیده و موارد دیگر که در امداد ونجات بسیار پرکاربرد خواهد بود.      
کرمی محمدی افزود: البته شرط فعالیت تمام این سامانه ها این است که ساختمان ما سالم باشد و شتاب نگارها سالم باشند.      
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد: البته توجه داشته باشید که این ستاد فقط در مورد زلزله تهران نیست و ما می‌خواهیم وضعیت آمادگی و هماهنگی سازمان های مختلف را در برابر حوادث مختلف ببینیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: حوادث رییس سازمان پیشگیری مدیریت بحران شهر تهران فعال شدن گسل مشا خبر زلزله بزرگ صدای ایران مدیریت بحران شهر تهران زلزله تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۰۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختار هیأت امنای محلات تهران شبیه فعالیت شورایاری‌هاست/حضورنهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا

عضو شورای شهر تهران گفت: در ساختار هیأت امنای محلات همه گروه‌های فعال در سطح محلات همچون هیأت‌های مذهبی، بسیج، مجموعه‌های ورزشی و فرهنگی و ... حضور دارند.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به  آغاز فعالیت هیات امنای محلات شهر تهران و تأکید بر اینکه اداره کلانشهر تهران بدون مشارکت مردم غیرممکن است، گفت: در سال‌های اخیر شورایاری ها برای جلب مشارکت شهروندان در امور شهری فعال شده بودند، اما مشکلات قانونی ایجاد شده و نهایتا با حکم قضایی، فعالیت شورایاری‌ها متوقف شد.

وی با بیان اینکه بعد از توقف فعالیت شورایاری ها، شورای شهر زمینه فعالیت هیأت‌ امنای محلات را که به نوعی هیأت‌مدیره سرای محلات محسوب می‌شوند را فراهم کرد، افزود: در تدوین آئین نامه هیأت امنای محلات تلاش کردیم  مشکلاتی که برای فعالیت  شورایاری‌ها وجود داشت را در دستورالعمل هیأت امنا حل کنیم. به همین دلیل است که بخشی از ساختار هیأت امنای محلات شبیه فعالیت شورایاری‌ها است؛ بگونه ای که در قالب‌های مختلف مجدداً در کنار مدیریت شهری قرار می‌گیرند تا آنها را برای اداره بهتر شهر کمک کنند.

علوی ادامه داد: در دستورالعمل‌های ایجاد هیأت امنای محلات سعی کردیم بگونه ای کار کنیم که همه نهادهای فعال در محل دور هم جمع شوند تا برای محلات تصمیم‌گیری کنند؛ بطوری که از حضور هیأت‌های مذهبی، بسیج، مجموعه‌های ورزشی و فرهنگی سطح محلات و همچنین نمایندگان منتخب شورا و شهرداری به عنوان هیئت امنا استفاده خواهیم کرد تا آنها با احصا اولویت‌ها و نیازهای محله در مورد نحوه حل مشکلات با یکدیگر  تصمیم‌گیری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ساختار هیأت امنای محلات تهران شبیه فعالیت شورایاری‌هاست/حضورنهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • تشدید فعالیت سامانه بارشی در تهران / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر