Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اگر در تهران یک زلزله با ریشتر بالا بیاید حتما دو میلیون نفر تحت تاثیر مستقیم این حادثه قرار خواهند گرفت.

به گزارش مهر، اسماعیل نجار در «آئین بهره برداری از طرح مشارکت شهرداری تهران و سازمان اورژانس کل‌کشور در ساماندهی خدمات فوریت‌های پزشکی در شهر تهران» که با حضور پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور، پیروز حناچی شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد گفت: حوادث گوناگون هفته گذشته را به ملت ایران تسلیت می گویم؛ واقعاً هفته سختی را پشت سر گذاشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید از شهردار تهران و رئیس سازمان اورژانس تشکر کرد که با همدلی و دست به دست هم دادن چنین پروژه‌ای را برای رسیدگی بهتر به افراد نیازمند درمان پیش بردند.

نجار افزود: در رابطه با حوادث تهران باید این را بگوییم که اگر در این شهر یک زلزله با ریشتر بالا بیاید حتماً دو میلیون نفر تحت تأثیر مستقیم این حادثه قرار خواهند گرفت.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: این در حالی است که هشت میلیون نفر باقی مانده قطعاً و یقیناً تحت تأثیر غیرمستقیم قرار خواهند گرفت. برای مثال یک بارش برف را در نظر بگیرید یا یک تصادف زنجیره‌ای را.

وی تصریح کرد: رفتارهای ما در حوزه ترافیک هم رفتارهای خوبی نیست؛ برای مثال زلزله ملارد را نگاه کنید که چه اتفاقی افتاد. همه به سمت ماشین‌های مان رفته و به خیابان‌ها آمدیم.

نجار ادامه داد: حالا تصور کنید ریزش ناشی از زلزله داشته باشیم و ترافیک هم چاشنی آن بشود که دیگر امداد رسانی حتماً امکان پذیر نخواهد بود. مگر اینکه از امداد هوایی استفاده کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: تلاش می‌کنیم هر دو باند دوشان تپه در خیابان دماوند و باند قلعه مرغی حفظ شوند و به پد بالگرد اورژانس هوایی اختصاص پیدا کنند تا بتوان در زمان وقوع حادثه کار جدی انجام داد.

وی ادامه داد: اخیراً با دستور رئیس جمهور با هوانیروز دیداری داشتیم و درخصوص امدادرسانی به مردم در زمان بروز حوادث و بحران‌ها به تفاهماتی در این حوزه رسیدیم.

نجار افزود: یکی دیگر از مشکلات ما بحث امداد رسانی جاده‌ای است که امروز چندین سازمان در آن نقش آفرینی می‌کنند و یک مأموریت دارند. می‌بینیم همه سر صحنه حادثه می آیند اما آنجا ماشین آتش نشانی وجود ندارد، ماشین می سوزد و هموطنان هم در آن می‌سوزند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: یکی دیگر از مشکلات ما این است که در این گونه حوادث تعدادی جان باخته به جا می‌ماند در حالی که نه اورژانس و نه هلال احمر حاضر نیستند با آمبولانس‌های خود جان باختگان را جا به جا کنند.

وی تصریح کرد: باید برای این دو مشکل یعنی حمل متوفیان در جاده‌ها و وجود ماشین آتش نشانی فکری کرد تا این مشکلات هم برطرف شود.

کاهش زمان حضور اورژانس به محل حادثه

همچنین در این مراسم، پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: سال‌ها دنبال همکاری و همفکری بین اورژانس کشور با شهرداری تهران بودیم. درخواستی از سوی شهرداری تهران به ما ارسال شد و بدون کوچک‌ترین تعللی جلسه‌ای تشکیل شد تا خدمت رسانی در حوزه اورژانس افزایش بیشتری پیدا کند.

کولیوند افزود: به این ترتیب مقرر شد تا از ظرفیت‌های هر دو دستگاه در جهت خدمت رسانی به مردم استفاده شود و دو موضوع خودامدادی و دیگر امدادی را در دستور کار خود قرار دادیم. مقرر شد تا از فضای سراهای محله و تلویزیون‌های شهری برای افزایش دانش و مهارت شهروندان برای خودامدادی و دیگر امدادی استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: تا دو سال قبل متوسط رسیدن اورژانس به سر صحنه حوادث ۳۸ دقیقه بود و هرچقدر موتورلانس و پایگاه اضافه کردیم این اعداد تغییر چشم گیری پیدا نکرد. البته با همکاری شهرداری و به ویژه سازمان آتش نشانی شهرداری تهران امروز موتورلانس‌های ما در کمتر از ده دقیقه و آمبولانس‌ها کمتر از ۱۴ دقیقه به محل حادثه می رسند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با ذکر خاطره‌ای افزود: یک بار در مسیر اتوبان همت به یک تصادف برخورد کردم پیاده شدم و شروع به کمک کردم، آمبولانس هم در شش دقیقه به محل رسید اما این شش دقیقه برای خود من که رئیس اورژانس هستم ساعت‌ها گذشت.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت اورژانس هوایی، عنوان کرد: این موضوع هم نیاز به پد هلیکوپتر و هم نیاز به فضای عملیاتی دارد که با همکاری شهرداری تهران در حال تکمیل این چرخه هستیم.

کولیوند افزود: در سکته‌های حاد قلبی ۹۰ دقیقه فرصت داریم تا شخص را به بیمارستان برسانیم و انژوکت کنیم و امروز خوشحالیم که بگوییم تعداد بسیار زیادی از بیماران را در کمتر از ۶۰ دقیقه به مراکز درمانی رسانده‌ایم.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در تهران هم نیاز داریم تا این مصدومین سریع‌تر به بیمارستان برسند که مستقیماً نیاز به پد بالگرد داریم و از این رو کمک شهرداری تهران به داد ما رسید و امروز در نقاط مختلف شهر تهران با همکاری شهرداری این پدها فعال شده‌اند.

وی تصریح کرد: ۶۵ درصد از مصدومینی که توسط بالگردهای ما انتقال پیدا کرده‌اند مستقیماً به اطاق عمل رفته‌اند و این یعنی انتخاب درست مأموریت‌ها. از سوی دیگر از نیمه شعبان تا امروز حداقل ۱۵ عضو از بیماران جدا شده و در کمترین زمان توسط اورژانس هوایی به مراکز درمانی مورد نظر رسیده است.

کولیوند ادامه داد: تک تک خدمات فوریت‌های پزشکی مورد نیاز تمام مردم است و ما خودمان هم از مردم هستیم و اصلاً بر سر مردم منتی نداریم. هر کاری هم می‌کنیم صرفاً از روی وظیفه است.

رئیس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: به عنوان رئیس اورژانس کشور از شهردار تهران برای کمک به سازمان اورژانس تشکر ویژه می‌کنم و امیدوارم سایر شهرداران هم این همکاری‌ها را با سازمان اورژانس داشته باشند.

کولیوند به نگاه مثبت شهردار تهران برای رفع مشکلات سازمان اورژانس و همکاری لازم با این سازمان اشاره کرد و گفت: این همان دیپلماسی سلامت است که خدا را شاکریم شهردار تهران این نگاه را دارد.

اورژانس مصدومان ۳۰ درصد زمان انتقال را کاهش می‌دهد

به گزارش مهر، زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم گفت: خوشحالم شرایطی فراهم شده تا خدمات رسانی به مردم ساز و کار بهتری پیدا کند و سریع‌تر بتوان در بروز حوادث به مردم کمک کرد.

وی افزود: سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران یکی از قوی‌ترین سازمان‌های امدادرسان است چراکه از حیث نیروی انسانی و تجهیزات از اولین سازمان‌هایی است که می‌تواند خود را به صحنه حوادث برساند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در شهر تهران تراکم جمعیت و تردد زیاد خودرو مشکلاتی در معابر و دسترسی‌ها ایجاد می‌کند که موجب می‌شود علیرغم آمادگی و وجود تجهیزات، نیروهای امدادی دیر به محل حادثه برسند.

وی تصریح کرد: همین تأخیر گاهی باعث شدت جراحات و فوت و مرگ عزیزانمان می‌شود و از این جهت ضرورت دیده شدن راهکارهای دیگر اهمیت پیدا می‌کند تا برای مصدومین هر حادثه کار ویژه‌تری انجام شود.

نوری ادامه داد: از این رو تمهیداتی با همکاری اورژانس اندیشیده شد تا از طریق امکانات هوایی و سایر امکانات این خدمات رسانی با سرعت بیشتری انجام شود و زمان انتقال مصدومان بیش از ۳۰ درصد کاهش پیدا کند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: البته آرزوی قلبی ما این است که ابتدا تعداد سوانح کاهش و ایمنی مردم افزایش پیدا کند اما حادثه اجتناب ناپذیر است و حداقل با این اقدامات تلاش می‌شود تا سرعت خدمت رسانی به مردم افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: امیدواریم از این پس آرامش و امنیت بیشتری نصیب مردم کشورمان بشود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پایگاه عین الاسد قاسم سلیمانی سقوط بوئینگ 737 کیمیا علیزاده هیثم بن طارق حمله به پایگاه هوایی عین الاسد سلطان قابوس سردار حاجی زاده زلزله بزرگ زلزله تهران ۲میلیون نفر تحت تاثیر حادثه مرگ فوت سازمان مدیریت بحران کشور مصدوم پایگاه عین الاسد قاسم سلیمانی سقوط بوئینگ 737 کیمیا علیزاده هیثم بن طارق حمله به پایگاه هوایی عین الاسد سلطان قابوس سردار حاجی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرترددترین جاده کشور کدام است؟

به گزارش خبرآنلاین ،سرهنگ ابراهیم ارزانی در نشست خبری که ظهر امروز در محل پلیس راه آزادراه تهران – شمال برگزار شد. گفت: حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ در محدوده محورهای مواصلاتی پایتخت است. و حوزه پوشش آن از شمال در آزادراه تهران – شمال تا قبل از شهرستانک و همچنین محورهای شمیرانات و لواسانات و میگون و آزادراه پردیس و جاده قدیم جاجرود و …، از غرب آزادراه تهران – کرج تا گرمدره، از شرق و جنوب نیز آزادراه تهران – قم تا کیلومتر ۶۵، آزادراه غدیر تا کیلومتر ۳۱، جاده امام‌رضا تا سرتوتک و جاده‌های ری و ورامین و … را دربر می‌گیرد. آزادراه تهران – ساوه نیز در اختیار فرماندهی پلیس راه غرب استان تهران است.

ایسنا در خبری نوشت:وی ادامه داد:‌ در مجموع حدود یک درصد راه‌های کشور در حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ قرار دارد. اما برابر آمارها حدود ۱۳ درصد ترددهای کل کشور از این راه‌ها انجام شده است. همچنین پرترددترین محور مواصلاتی کشور یعنی آزادراه تهران – کرج نیز در حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ قرار دارد. به‌طوریکه روزانه حدود ۲۴۰ هزار تردد در آن انجام می‌شود.

کاهش شش درصدی شمار جان‌باختگان تصادفات جاده‌ای

به گفته فرمانده پلیس راه تهران بزرگ در مجموع در سال گذشته یک میلیارد و ۱۲۸ میلیون و ۳۴۵ تردد در جاده‌های استان تهران ثبت شده. که حدود نیمی از آن یعنی معادل ۶۰۰ میلیون تردد در حوزه ترافیک بزرگ انجام شده است. همچنین در سال ۱۴۰۲ با تلاش همکاران پلیس راه و همکاری خوب مردم. ما شاهد کاهش شش درصدی شمار جان‌باختگان تصادفات جاده‌ای در حوزه استحفاظی تهران بزرگ بودیم.

رئیس پلیس راه پایتخت با بیان اینکه اوج تصادفات در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ رخ داده. و به بازگشت از محل کار و خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان بازمی‌گردد. تصریح کرد: ۲۶ درصد علت تصادفات در جاده‌های تهران بزرگ عدم توجه به جلو است.

ارزانی درباره استفاده از پهپاد برای رصد وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی نیز گفت: بکارگیری پهپادها برنامه‌ریزی شده و لیکن هنوز به پلیس راه پایتخت اختصاص پیدا نکرده است.

لاین اضطرار مخصوص خودروهای امدادی، پلیس و امداد رسان است

وی با بیان اینکه تردد برخی خودروها از لاین اضطرار با سرعت بالا منجر به وقوع تصادفات فوتی با خودروهای متوقف در این معبر شده است گفت:: لاین اضطرار مخصوص خودروهای امدادی، پلیس و امداد رسان است و پلیس با آن برخورد خواهد کرد.

رئیس پلیس راه پایتخت با بیان اینکه تردد موتورسیکلت در کلیه آزادراه‌ها ممنوع است افزود: مأموران پلیس راه به محض مشاهده با تردد موتورها در آزادراه برخورد کرده و موتورها توقیف می شوند؛ موتورهای سنگین هم که اصلا اجازه تردد نداشته و به محض مشاهده توقیف می‌شوند.

ارزانی همچنین درباره کاهش آمار تصادفات جاده‌ای نیز گفت: هدف‌گذاری ما کاهش ۱۰ درصدی شمار قربانیان حوادث رانندگی در جاده‌های تهران بزرگ است. این موضوع با کمک مردم و همچنین افزایش مبلغ جریمه‌ها دست‌یافتنی خواهد بود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904402

دیگر خبرها

  • توصیه رئیس پلیس پایتخت به ماموران در طرح نور
  • پرترددترین جاده کشور کدام است؟
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • ورود موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است
  • استقرار آمبولانس‌های اورژانس تهران در نمایشگاه کتاب
  • تمهیدات اورژانس تهران برای نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ‌های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • بازداشت عامل قتل هولناک در بوستان ولایت
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران